Hvitveistur til Jomfruland 2. mai 2009

2. mai tok vi den tradisjonelle hvitveisturen til Jomfruland. 7 voksne og 3 barn gledet oss til turen. Og den ble vellykket! Riktignok ble vi litt lurt av værprofetene… de lovet oss knallvær og det ble det ikke. Overskyet og noe vind gjorde at vi fikk en litt urolig overfart (begge veier) – og det var ikke akkurat sommervarme…  

Vel i land på Jomfruland, spiste vi ved fyret og så gikk vi ut i hvitveishavet – det var en utrolig flott opplevelse. Rullesteinstranda på utsida er også flott å få med seg. På denne vårdagen var det fullt av folk på Jomfruland – vi gikk nesten i kø enkelte steder.

Vi takker for en flott tur og anbefaler høstturen – kanskje vi finner slåpebær. Og neste år blir det hvitveis igjen!!

Skribent: MortenS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *