Med Torbjørn Jagland og Ron Billingsly på Trebåtfestival Regattaen 2000

Dessverre er det to begivenheter i løpet av sommeren som er sammenfallende for meg. Det er Basketballskolen og det er Trebåtfestivalen! Jeg har nok de siste årene brukt mest tid på basketball fremfor seiling.

I år ville jeg prøve å kombinere dette ved å invitere en jubilerende basketballtrener med på en unik opplevelse, og det var selvfølgelig regatta med en ekte Colin Archer. Dermed ble det både seiling og basketball.

Vel om bord i båten observerte vi en del innpåslitne fotografer og jeg tenkte at kanskje pressen var interessert i den nye basketligaen der Ron Billingsly trener Oslo Kings!

(Opprinnelig fra Philadelphia, USA) Men nei, det skal nok ta en god stund før basketball er det helt store i Norge. Det var vår utenriksminister som ønsket å møte pressen under regatta på Trebåtfestivalen.

Men det ble en spennende regatta der man måtte passe seg for å ikke tråkke på VG, utenriksministre, baskettrenere og lignende når fokka skulle slås. Jeg tror ikke Skipper Arild var helt fornøyd med konsentrasjonen hos mannskapet denne dagen.

Hvilken plassering Risør ll fikk akkurat, visste vi i grunnen ikke så mye om.
Men en flott regatta var det med internasjonal sus!

Anne S.G.

Skribent: MortenS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *