Canal Street 2014

Vi møtte opp som vanlig på tirsdag i Canal Street uka, som i år var uke 30, for å være med på arrangementet på Store Torungen. Dette er en form for kick off for staben i CS, og er et hyggelig treff der ute, med mye god mat og drikke, samt noe underholdning.

Som i fjor var Svenn mannskap, i tillegg til Brit. Vi fortøyde som vanlig inne i bukta bak moloen, men for å forhindre at vi ble stående på når sjøen sank, som i fjor, var vi påpasselige med å kontrollere vannstanden. Og når det sank slik at båten tok bunnen, bakket vi ut og lå utpå resten av tida selskapet varte. Men vi fikk med oss bespisningen, som i år var østers, grillet lam og diverse tilbehør. Når selskapet var over la vi baugen inn mot utsiden av moloen, og tok ombord folk og last.

Onsdagen var det konsert ute på Lille Torungen, med Thomas Dybdahl og band. Vi var som vanlig fraktebåt, og vi gikk ut i god tid før lydprøvene og konserten. De ble satt i land fra en mindre båt, da det er vanskelig å komme inntil med Risør ll, pga alle småbåtene som svirret rundt. Etter lydprøven kom de ombord igjen for å slappe av før selve konserten, som forløp strålende skulle man dømme etter applausen, i et aldeles nydelig sommervær.

Etter konserten var det bespisning ombord, som artistkontaktene disket opp med, tapasretter denne gangen, som smakte fortreffelig. 

På vei inn gikk vi via Merdø for en dukkert, noe de satte stor pris på. 

Vel inne i Pollen takket de for seg og roste arrangementet med Risør II.

Torsdag og fredag forløp uten oppdrag. Det var planlagt en tur med Pattie Smith, og de tok ombord mat og drikke i mengder, men etter et par timer tok de det på land igjen, da dama visstnok var for trøtt til tur på sjøen. Virkelig synd for henne, for været var fortsatt strålende.
Men jeg fikk med meg konserten med dama, og det ble en uforglemmelig opplevelse, hvor hun hadde med både sønn og datter i orkesteret.

Lørdag var det konsert med Øystein Sunde på Buøya som ligger nord for Eydehavn, og vi var backstage for de. Det var en hyggelig gjeng, som ga klart uttrykk for at arrangementet med Risør II var meget vellykket. Det ble spist og drukket, og de fleste hadde seg en dukkert i sjøen. 

Da de skulle fraktes til Arendal med bil, la vi like godt veien hjemover, da vi allikevel var et stykke på vei.

Det var også i år om mulig enda dårligere interesse blant medlemmene for CS, så det er vel fare for at dette var siste gang vi var med der. Det er synd, for det er et tvers igjennom hyggelig arrangement, som jeg ihvertfall, har hatt stor glede av.

Skribent: MortenS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *